• head_banner_02

Kotak Cai, Bagian payun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian Bagian: Kotak cai, bagian payun

Bahan Kelas: HDG H 220 BD + Z100 MBO IMP

Ukuran Bahan: 0.60mm x 1120mm x500mm

Prosés: x3 Panggung 400T

Rongga: hiji bagéan kaluar

 

Tantangan Téknis:

Countermeasure kana kerut

◆ Aplikasi: Bagian anu diaplikasi kana kotak cai bagian otomotif bagian payun

◆ Kompléksitas: Pertengahan

Mesin Pencét: 630T Mékanis, 1200T Mékanis, 2000T pencét hidrolik

Alat Pamariksaan: Pariksa perlengkapan, CMM, scanner Biru

Anjog Waktos: 4 bulan

◆ Bagian Kualitas: Résiko poténsial sareng kerut, sahingga ketat ngontrol garis motong tina kualitas bagian, ogé kasabaran permukaan.

 

Latar prosés:

Kandel bahan bagian ieu ngan ukur 0,6mm, anu ipis pisan sareng berpotensi nyababkeun masalah kerut upami bentuk langsung. Kusabab kitu urang ngarancang bagian ieu ngagambar heula, maka kaseueuran bentuk bagianna dilakukeun ku prosés gambar, tapi bagian ieu rumit sareng sababaraha daérah khusus, janten aliran bahan henteu rata dina gambar, anu nyababkeun kerut di sababaraha daérah khusus. Saatos modifikasi sareng pangaluyuan langkung lanjut, kami pikir daérah kerut kedah ditransferkeun ka prosés area besi tua, teras diteukteukan area kerut dina tahap motong. Nanging prosés motong ngagaduhan dua tahapan, dina kecap sanés, motong sareng motong dua tahapan ngajajar dina hiji tilem, ku cara ieu, henteu ngan ukur ngaémat jumlah die set tapi ogé ngirangan biaya pati sareng biaya produksi. Tungtungna ngabengkokkeun bagian luar, bagéan parobihan di sababaraha daérah anu khusus sénsitip nalika ngalipet, salami parobihan garis motong minor bakal mangaruhan daérah sénsitip anu ditekuk henteu di tempat supados sesah pikeun nyumponan kasabaran kabutuhan pelanggan. Dina tinjauan sareng diskusi salajengna, urang ngarobih prosés sababaraha kali

sareng ngarobih paéh pikeun mastikeun kualitas bagian sareng daérah khusus sareng sénsitip ieu. Tukang, final coba kaluar kualitas bagian henteu nunjukkeun kisut sareng toleransi patepang standar pelanggan.

 

Kacindekan:

Pikeun bagian stamping anu rumit kalayan kandel bahan ipis sareng daérah bentuk anu sénsitip, urang kedah nyobian ngaresensi sareng ngararancang prosés langkung saé mungkin dina waktos awal, supados waktos modifikasi maot sareng tuning maot tiasa langkung sakedik, sareng tiasa mastikeun bagian na kalayan kualitas anu saé.

Upami anjeun ngagaduhan bagian korsi anu sami atanapi patarosan sanés, punten tong ragu ngahubungi kami, kami bakal senang ngabahas sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami