• head_banner_02

Kumaha carana nyegah bagian stamping mobil logam tina karusakan?

Dibandingkeun sareng pamrosésan plastik sareng metode pamrosésan mékanis, metoda ngolah stamping logam ngagaduhan seueur kaunggulan anu unik dina ékonomi sareng téknologi. Jenis prosés stamping ieu meryogikeun paéh pikeun mastikeun bentuk sareng akurasi diménsi tina bagian-bagéan stempel logam. Sacara umum, éta moal ngaruksak kualitas permukaan bagian stamping. Dina waktos anu sasarengan, umur jasa tina cap ieu maot langkung lami tibatan maotna anu sanés. Ku alatan éta, dina prosés stamping logam, tiasa dicarios yén éta ngagaduhan ciri kualitas stabil sareng silih gentoskeun.

Stamping logam tiasa ngolah sababaraha bagian kalayan bentuk rumit sareng rentang ukuran ageung. Nalika épék pengerasan déformasi tiis ditambihan kana stamping logam, kakuatan sareng kaku tina bagian stamping logam tiasa ditingkatkeun, sareng henteu diperyogikeun alat-alat pemanasan sanés. Éta mangrupikeun salah sahiji cara ngolah hemat energi sareng hemat bahan, sareng biaya bagian stamping logam ogé murah pisan.

Dina produksi industri bagéan stamping logam, sababaraha jinis pencét sareng alat khusus dianggo, sareng bahan logam didamel kana produk sareng bagian tina bentuk anu diperyogikeun ku tekanan. Alat khusus sapertos ieu disebut kapang logam, sareng umur jasa produk stamping aya hubunganana sareng desain mékanisme kapang, perlakuan panas, perawatan permukaan, pangropéa sareng faktor-faktor sanésna dina produksi, diperyogikeun pikeun nyegah bagian-bagian mobil mobil logam tina janten rusak?

Karakteristik bagian stamping logam otomotif

1. Pikeun jandéla ngageser kalayan lébar langkung ti hiji méter, atanapi pamasangan panto kaca sareng jandéla dua kali, gésér dua kali kedah dipasang, atanapi panggunaan katrol dinamis kedah dipilih.

2. Éta langkung saé pikeun masang perangkat keras sareng sekrup pengikat sareng lapisan logam. Sumawona, kandelna lapisan henteu kedah dua kali langkung ageung tibatan nada pengikat. Éta henteu kedah diikat dina propil palastik atanapi dina lapisan non-logam.

3. Saatos dipasang aksésoris hardware, urang kedah merhatoskeun pangropéa sareng perlindungan, pikeun nyegah fenomena érosi karat, sareng pikeun mastikeun yén dina panggunaan sadidinten, urang kedah hurungkeun lampu hurung, supados henteu nimbulkeun karusakan dina perangkat keras asesoris.

4. Alloy aluminium sareng stainless steel teu matak dianggo pikeun engsel ngageser.

5. Modél sareng spésifikasi asesoris perangkat keras anu dianggo kedah nyumponan sarat standar nasional sareng peraturan anu aya hubunganana, sareng panto sareng jandéla waja palastik dipilih salaku bahan anu cocog.


Pos waktos: Mei-21-2021