• head_banner_02

Warta

  • Pangropéa sareng pangropéa tina stamping logam paeh

    Metal stamping loba dipaké dina pamrosésan logam, sarta stamping logam paeh mangrupa parabot prosés pangpentingna dina prosés bagian stamping logam, patali jeung kinerja produk ahir jeung kualitas bagian stamping.Pikeun manjangkeun umur jasa sareng pangaruh tina stamping logam paeh, ...
    Maca deui
  • sababaraha bagian dicap dina tandem paeh

    Tandem paeh mangrupakeun stamping paeh nu bisa ngalengkepan sababaraha prosés dina waktos anu sareng, nu solves masalah efisiensi lemah sareng ongkos processing tinggi yén stamping paeh aya ngan bisa ngolah hiji bentuk.Kalawan struktur basajan tur rarancang lumrah, bagian dicap teu ukur boga récéh alus ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngurangan masalah bagian stamping logam henteu rata?

    Kumaha carana ngurangan nabrak bagian stamping logam?Anu ngabalukarkeun henteu rata tina bagian stamping logam biasana disababkeun ku lebu atanapi filing beusi anu napel kana bahan baku atanapi penampilan paeh.Éta ngajadikeun penampilan bagian goréng, tapi ogé greatly ngurangan produktivitas.Jadi kumaha ca...
    Maca deui
  • Naon sarat pikeun téhnologi assembly paeh stamping logam?

    Naon sarat pikeun téhnologi assembly paeh stamping logam?Metal stamping maot milik single-sapotong produksi jeung ngolah.Dina prosés ngolah, aranjeunna diolah sacara mandiri saluyu sareng ukuran sareng bahan anu ditandaan dina gambar data anu disayogikeun ku ...
    Maca deui
  • baja High-tensile

    Baja tensile tinggi mangrupikeun produk tina baja karbon bersih anu dirancang pikeun nanganan setrés anu ageung.Jenis baja ieu butuh prosés nyiptakeun anu difokuskeun sareng bahan anu leres.Baja tensile tinggi dianggo pikeun konstruksi anu meryogikeun panggunaan bahan anu sanggup nanganan ...
    Maca deui
  • Naha Urang Leres Peryogikeun Tameng Debu Rem?

    Tameng lebu marake biasana pelat alumunium anu aya di antara pasisian sareng piringan marake anjeun.Tugas utama maranéhanana nyaéta nyekel sagala lebu sareng lebu anu ditiup tina cakram rem sareng nyegahna tina nyetél dina pasisian anjeun.Tapi, aya anu nyebatkeun yén ngaleupaskeun tameng lebu rem tiasa ngahémat coét rem ...
    Maca deui
  • Masalah umum dina stamping bagian lambar logam mobil

    Metal lambar mobil téh téhnologi processing tiis komprehensif pikeun lambar logam (biasana kirang ti 6mm), kaasup shearing, punching / motong / komposit, tilepan, las, riveting, splicing, ngabentuk (kayaning awak mobil), jsb fitur anu luar biasa nyaeta. yén ketebalan bagian anu sarua ...
    Maca deui
  • Parobihan ukuran bagian salami prosés produksi stamping

    Alesan ①: Ujung motong tina kapang gilig jeung kerung geus dipaké, sarta burr leuwih badag, nu ngakibatkeun bentuk leuwih badag sarta liang jero leutik.Solusi: grind ujung motong.Alesan ②: Pin pituduh geus dipaké.Countermeasures: grinding pin pituduh.Alesan ③: Sistem pituduh geus lungse.Jadi...
    Maca deui
  • stamping formulir panas

    Hot form stamping nyaéta prosés ngabentuk logam ngagunakeun panas ekstrim.logam, baja boron, dipanaskeun nepi ka leuwih 1700 derajat Fahrenheit sarta quenched dina paeh sorangan.hasilna mangrupakeun-kakuatan tinggi, bagian baja lightweight.Salah sahiji kaunggulan utama bagian dicap logam panas nyaéta tensile tinggi na ...
    Maca deui
  • Naha anjeun leres ngartos mesin CNC?

    Mesin CNC mangrupikeun téknologi manufaktur subtractive anu paling seueur dianggo.Dina CNC, rupa-rupa parabot motong dipaké pikeun miceun bahan tina blok padet, sarta bagian dihasilkeun dumasar kana model CAD.Duanana logam sareng plastik tiasa diolah ku CNC.Kumaha machining CNC dianggo?Aya dua jinis utama ...
    Maca deui
  • Kumaha carana manggihan pangalusna supplier alat stamping logam

    Kumaha milarian alat stamping logam anu pangsaéna sareng mariksa supplier fixture ti China?Aya kitu loba suppliers di Cina, tapi pikeun manggihan hiji pangalusna pikeun gawé babarengan jangka panjang.Punten tuturkeun kuring, kuring nunjukkeun anjeun sacara rinci.Tina pangalaman, kauangan, desain, peralatan, biaya, waktos kalungguhan, sajarah, jasa ...
    Maca deui
  • Faktor pangaruh springback bagian stamping logam

    Faktor pangaruh springback tina bagian stamping logam 1. Sipat mékanis bahan stamping Aya bagian stamping logam kalawan kakuatan béda dina awak mobil.Ti pelat biasa ka pelat-kakuatan tinggi, pelat béda boga kakuatan ngahasilkeun béda.Nu leuwih luhur str ngahasilkeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2