• head_banner_02

Résin perlengkapan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian Ngaran: ZB GEPAECKRAUMWANNE MITTE

Rongga: hiji bagian kaluar

Bahan: Lempeng Dasar didamel tina Aluminium sareng awak Utama didamel tina résin

Perawatan: Wewengkon logam = Anodised

Wewengkon résin = dicét

Ngangkat Métode Fixed: troli

Aplikasi: Perlengkapanna diaplikasi pikeun pangukuran bagian stamping otomotif

Waktos prosés: sabulan

Latar

Ngeunaan metode ngangkat tina perlengkapan, urang nganggap sadaya perlengkapan ngabutuhkeun cara gampang pikeun ngangkat, naha éta ku panangan sareng nambihan gagang atanapi pikeun perlengkapan anu langkung ageung mastikeun yén éta aya dina troli pikeun mastikeun gerakan gampang. Sababaraha perlengkapan anu kaleuwihan beurat sareng kusabab ukuranana henteu tiasa diangkat sacara manual. Barang ieu meryogikeun alat angkat kanggo ditambih supados pangguna ramah.

Sedengkeun pikeun bahan perlengkapan, perlengkapan ieu didamel tina résin, anu henteu gampang deformasi bahkan dina pangaruh lingkungan, sareng kondusif pikeun stabilitas diménsi.

Aya tilu pelat alignment anu linggih dina juru lampu, anu parantos sumping sareng koordinasi 'X, Y, Z' anu leres sahingga gampang pikeun ngukur bagian dina garis mobil. Pelat ieu dimaksudkan janten datum tina perlengkapan, anu leres hartosna pangukuran anu leres tiasa dikirim ka palanggan.

Fungsi tina perlengkapan 

1. Mariksa posisi liang sareng kasabaran ukuran liang tina bagian na.

2. Mariksa profil permukaan anu aya hubunganana.

3. Mariksa motong anu aya hubunganana.

4. Mariksa diménsi anu aya hubunganana dina bagian.

FPangropéa ixture

1. Larapkeun pikeun minyak anti karat dina pin lokasi saatos dianggo unggal waktos

2. Pasang gauge dina daérah anu parantos ditangtoskeun teras tutup tutup lebu.

3. Henteu diidinan pikeun naon waé anu beurat pencét atanapi toél atanapi ékstrusi. Upami teu kitu, presisi gauge bakal kapangaruhan.

4. Henteu kéngingkeun ngabongkar gauge. Upami teu kitu, bakal parah kapangaruhan ku presisi gauge.

Upami anjeun gaduh minat atanapi hoyong terang langkung seueur ngeunaan résin mariksa perlengkapan, punten ulah ragu ngahubungi kami. Kami resep ngabahas sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News