• head_banner_02

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dimana anjeun ayana?

-Satu pabrik di Huizhou, Guangdong, Cina, sareng hiji pabrik di Wuhan, Hubei, Cina.

Naon produk utama anjeun?

-Melin ngan ukur fokus kana bagian logam otomotif ti saprak taun 2001. Produk utami nyaéta korsi otomatis, A, B, C tihang, sistem goyang otomatis, pipa otomatis, sunroof otomatis, bemper otomatis.

Naha anjeun ngagaduhan pangalaman dina produk baja sareng aluminium anu kuat?

-nuhun, urang gaduh pangalaman dina 590mpa, 780mpa, 980mpa sareng 1180mpa kakuatan kakuatan tinggi.

Sareng produk otomatis aluminium.

Kumaha anjeun mariksa sareng nguji kualitas produk?

-urang gaduh scanner biru Faro sareng mesin CMM, sareng QC.

Basa naon anjeun tiasa komunikasi?

-Basa Inggris sareng Jepang

Dupi abdi tiasa didatangan perusahaan anjeun?

-ya, tangtosna, wilujeng sumping ka perusahaan urang. Punten kontak sareng kami, kami bakal ngatur ngadatangan anjeun.

Naha anjeun ngagaduhan standar kualitas?

-Sumuhun, ISO9001: 2015

Naon pangalaman anjeun pikeun pasar luar negeri? sareng Kumaha ngeunaan palanggan anjeun ayana?

-Jepang, Éropa, Kalér Amérika, Méksiko, Afrika Kidul, Kanada sareng Rusia

Naon waktos lead rata?

-Normalna 800Ton Progressive mati atanapi alat sakitar 3 bulan. 1200Ton Transfer maot atanapi pakakas sakitar 4 bulan.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

-Kami tiasa ngabahas sacara rinci.

Naon istilah pengirimanna?

-DDP / DDU, CIF di port anjeun, DAP, FOB Shenzhen, EXW… gumantung kana pamundut anjeun.

Hoyong damel sareng urang?