• head_banner_02

Taros Kami

Huizhou Melin Mould Co., Ltd.

Zona industri Fengpingxiang, kota Yuanzhou, propinsi Boluo, Kota Huizhou, Guangdong

Sokongan: 0086 13923843464

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten, Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami