• head_banner_02

Pelat Sill Otomotif

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Brief Pedaran: Alat Kamajuan sareng Perangkat Transfer beda

Nami Bagian: Pelat Sill Otomotif

Kelas Bahan: Bahan RP783-980B

Ukuran Bahan: Ukuran bahan nyaéta 1.00mm x 770mm x 360mm

Prosés:  Tahap prosés 1000ton Progressive Blanking sareng 3000ton Transfer kalayan 5 tahap

Rongga: Rongga alat Katuhu sareng Kénca dua bagéan kaluar

Mesin Pencét: 2000T, 1200T Mékanis

Alat Pamariksaan: Mariksa Perangkat sareng CMM

Waktos prosés: 5 bulan

Difference antara alat progresif sareng alat mindahkeun

Boh alat progresif sareng alat transfer mangrupikeun prosés anu dianggo pikeun nyégel bagian, Kanggo ngahasilkeun bagian ageung sareng volume tinggi, alat transfer langkung cocog, sabalikna, alat progresif atanapi alat majemuk. Gumantung kana bédana pangguna, sarat, toleransi, desain, ukuran produk, inpéstasi… sareng sajabana.

Progressive Alat

Prosés stamping ieu nyoco hiji coil tina logam ngaliwatan stamping pencét

ti mimiti nepi ka tungtung stasiun, misahkeun bagian-bagian réngsé masing-masing tina mimiti kosong nepi ka operasi akhir.

Kaunggulan tina alat kutang:

Tinggi-épisién pikeun produksi bagéan leutik

Ngurangan besi tua

Ngirangan biaya ku ngagabungkeun tahapan sasarengan

Alat Transfer

Prosés cét unggal bagian dianggo nyalira, mindahkeun produk di stasiun alat ku gripper, seuseueurna dianggo pikeun deep-draw, ukuran ageung sareng produk volume tinggi. Alat transfer tiasa janten alat atanapi bagian tina sababaraha alat anu dijejeran sasarengan. Transfer alat stamping digunakeun pikeun ngalakukeun operasi dina bagian bébas tina strip.

Kaunggulan alat mindahkeun:

Alat transfer tunggal dina desain saderhana

parobihan desain tiasa gampang diadopsi

ekonomis pikeun produk kompléks

Hkedah milih alat anu paling merenah

-kulit rumit prosés desain

-jenis produksi

-kecepatan pabrik

-ukuranana produk

-harga investasi

-syarat kualitas produk sareng kasabaran

Pikeun bagian leutik anu saderhana, alat stamping logam progresif atanapi mindahkeun tiasa sanés pilihan anu pangsaéna, sedengkeun pikeun bagéan anu ngawangun rumit, hiji atanapi anu sanés seringna mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Duanana stamping alat progresif sareng transfer seueur dianggo pikeun ngadamel bagian otomotif.

Pikeun produk ieu, kami milih alat transfer, kusabab bahan bahan kakuatan anu luhur, bentuk rumit sareng sarat pelanggan.

Tanjeunna metoda stamping anu paling cocog pikeun produk anjeun gumantung kana sarat aplikasi. Upami anjeun sesah mutuskeun, mangga kontak sareng kami, kami bakal ngaevaluasi sareng masihan bongbolongan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News