• head_banner_02

Pelat Sisi Otomotif

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Brief Pedaran: Countermeasure distorsi liang

Nami Bagian: Pelat Sisi Otomotif

Kelas Bahan: Bahan CR380LA -ZM35 / 35-U

Ukuran Bahan: Ukuran bahan nyaéta 1.20mm x 1038mm x 265mm

Prosés: Tahap prosés 2500T Transfer sareng 5 tahap

 

Rongga: Rongga alat Katuhu sareng Kénca dua bagéan kaluar

Mesin Pencét: 2000T, 1200T Mékanis

Alat Pamariksaan: Pariksa Parabotan, Scanner Biru

Waktos prosés: 4 bulan

Masalah Teknis: Distorsi liang

 

Salaku produk dina bentuk langsing sareng seueur liang, anu gampang distorsi.

Sababaraha liang tiasa dihontal dina stasiun anu kosong, nanging, kaseueuran liang kedahna réngsé di stasiun pierce anu misah.

Kumaha carana nyingkahan distorsi liang dina bagian logam otomotif?

Lubangna direngsekeun ku prosés pierce sareng cam-pierce kalayan ditinju dina paéh.

panjang pinuh tina tikungan pikeun diteken kana paeh ku punch. Béngkol anu dihasilkeun kalayan lancar sareng akurat cocog sareng radius tikungan tina punch sareng maot. Liang anu aya di caket punch sigana bakal distorsi sareng warped nalika prosés bending.

Naha liang aya dina résiko distorsi atanapi henteu? Éta gumantung kana radius tikungan, metode, sareng ukuran produk.

Upami liang sareng tikungan caket, tambahkeun relief bakal ngirangan kamungkinan liangna distorsi.

 

Ogé tempo palapis punch, khusus pikeun bahan aluminium. Produk aluminium biasa ningali masalah distorsi liang. Punch dina palapis anu béda bakal mangaruhan kualitas liang. Pikeun jumlah leutik die coba, sigana OKÉ. Sedengkeun dina produksi massal kalayan SPM tinggi, éta bakal nunjukkeun karya anu signifikan.

Supados tetep liang dina kualitas anu saé, akurasi ukuran liang, liang sakuriling permukaan kalayan lancar, prosésna kedah diperhatoskeun sacara ati-ati.

To ngarengsekeun masalah piercing hole, urang tiasa ngabagi langkung seueur pangalaman upami anjeun gaduh minat. Mangga kontak sareng kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News