• head_banner_02

Tentang Kami

TENTANG KAMI

tu

SAHA KAMI

Melin Mould Co., Ltd., didirikeun taun 2001, ngahususkeun kana desain, pamekaran, pembuatan sareng jasa kapang pakakas otomatis sareng alat. Éta diwangun ku tilu perusahaan sareng dua basis produksi.

Shenzhen Melin Auto Mold Co., Ltd., tempatna di beulah kidul Cina, mangrupikeun jandéla sambungan luar pikeun grup ieu. Wuhan (South Central China) Melin Auto Mold Co., Ltd., tempatna di Central China, ngagaduhan inpormasi kotor tina RMB 50 juta, kalayan kaluaran taunan langkung ti 300 cetakan hardware otomatis. Perusahaan ieu ngagaleuh pepelakan sareng asrama nyalira anu ngaliput 5.500㎡ total. Sareng aya 90 padamel, 30 diantarana mangrupikeun insinyur senior sareng désainer. Huizhou Melin Mould Co., Ltd., tempatna di Cina Kidul, ngagaduhan inpormasi kasar tina RMB 90 juta, kalayan kaluaran taunan langkung ti 450 cetakan hardware otomatis. Perusahaan ieu ngawangun pepelakan nyalira anu ngaliput legana 16.600㎡. Sareng aya 130 padamel, 45 diantarana mangrupikeun insinyur senior sareng désainer

Grup Offce

Shenzhen Melin

Didirikeun

2001

Kapamilikan

Wasta

Parabotna

100 ~ 3,000 Ton Press, Progressive, Transfer sareng Tandem

Prosés

Pamariksaan Kualitas- Scanner Biru, CMM

LOKASI

Shenzhen, Cina

Huizhou, Cina

Wuhan, Cina

NAON WE LAKU

Kusabab taun 2001, Melin fokus kana alat stamping logam otomotif, ti mimiti pamekaran, ngararancang, manufaktur, majelis, ngarobih kana pangiriman pengepakan akhir.

Bagian otomotif Melin nyaéta: kolom otomotif C, bemper, bagian sistem marake, tutup panto sareng fittings, doorframe, tube knalpot, bagian balok luhur / handap, bagian penganan pipa minyak-transmisi, bagian sunroof, bagian netes batang, bracket tank fuel, bagian korsi sareng bagian logam otomotif sanés.

Bahan kelas tina 350mpa, 450mpa dugi ka baja 600mpa. Sareng kakuatan tinggi tarik tina 800mpa, 1000mpa dugi 1200mpa.

Bahan kelas aluminium tina 5 séri, 6 séri jangkung dugi ka 7 séri.

Kandel bahanna tina 0.4mm dugi ka 6.0mm.

Alat otomotif, maks. progresif nyaéta 1200ton sareng TRF 3000ton

BUDAYA urang

Visi kami: Hoyong sadayana staf Melin damel senang sareng kulawargana ngagaduhan kahirupan anu bagja sareng kaséhatan anu séhat.

Tujuan Melin: janten perusahaan cetak tingkat munggaran di dunya. 

Prinsip Melin: bakti diri pikeun nyiptakeun kahirupan anu saé pikeun padamelna, nilai maksimum pikeun klienna, sareng vitalitas permanén pikeun perusahaan.

Nilai urang:

Palanggan: kiridit heula, konsumén pangpayunna.

Karyawan sareng perusahaan: padamel anu gaduh perusahaan; perusahaan mangrupikeun karir staf.

Syukur: Syukur ka bangsa, Syukur ka masarakat, Syukur ka konsumén, Syukur ka perusahaan, Syukur ka kolega.

Sumanget perusahaan urang: cinta universal, sumanget enterprising.

Slogan kami: kerja éfisién, hirup senang!

Impian Melin: kaayaan sejahtera, mekar perusahaan sareng padamel anu bagja.

_MG_7289