tentang Kami company_intr_hd_ico

MELIN
Fokus kana Layanan Mobil

Melin Mould Co., Ltd., didirikeun taun 2001, ngahususkeun kana desain, pamekaran, pembuatan sareng jasa kapang pakakas otomatis sareng alat. Éta diwangun ku tilu perusahaan sareng dua basis produksi.

company_intr_img

Pilih urang

Hungkul fokus kana alat logam otomotif, kapang sareng produk, langkung ti 21 taun pangalaman dina rupa-rupa alat otomatis, kapang sareng produk. Spésialisasi dina desain, pamekaran, pabrik, rakitan, tuning sareng kiriman. Pabrik mandiri sareng diwangun. Tujuan pikeun janten alat sareng perusahaan cetakan tingkat munggaran di dunya.

  • High quality control

    Kadali kualitas luhur

  • Short lead time

    Waktos nuju pondok

  • Reliable working team

    Tim kerja anu tiasa dipercaya

  • Good customer service

    Palayanan pelanggan anu saé

High quality control

Nganjang Pelanggan News

  • Naon kaunggulan stamping pikeun bagian stamping otomotif?

    Sajumlah ageung prosés stamping tiis dianggo dina produksi bagian stamping mobil, anu cocog pikeun kabutuhan multi ragam sareng produksi massal industri bagian stamping mobil. Dina kandaraan sedeng sareng tugas beurat, seuseueurna bagian panutup sapertos panél awak, sareng sababaraha ...

  • Kumaha carana nyegah bagian stamping mobil logam tina karusakan?

    Dibandingkeun sareng pamrosésan plastik sareng metode pamrosésan mékanis, metoda ngolah stamping logam ngagaduhan seueur kaunggulan anu unik dina ékonomi sareng téknologi. Jenis prosés stamping ieu meryogikeun paéh pikeun mastikeun bentuk sareng akurasi diménsi tina bagian-bagéan stempel logam. Umumna nyarios ...

PELANGGAN URANG

Konsumén anu kami hargana dina industri otomotif.